Home    Sitemap  Foretrukne
Professionelt
 

Professionelt

Professionelt har jeg mine spidskompetencer indenfor salg, marketing, distribution samt effektivisering ved anvendelse af blandt andet Lean værktøjer.

Udgangspunkt og fokus har derfor været rettet mod forretningsudvikling i relation til forretningsområder i såvel nystartede som eksisterende virksomheder - det har jeg beskæftiget mig med i mere end 30 år!


 Kompetance og arbejdsområder:

 • Transformation af visioner og målsætninger til konkrete strategier, koncepter og handlinger
   
 • Udarbejdelse af værdikædeanalyser med henblik på at identificere effektiviserings- og innovationspotentialer samt konkurrencefordele rettet mod distribution og salg
   
 • Salg og distribution via internationale forhandler/agent netværk
   
 • Udarbejdelse og gennemførelse af specifikke aktions- og marketingplaner
   
 • Opstart af virksomheder og afdelinger, herunder generel ledelse, budgettering, kontrol og personale
   
 • Erfaring indenfor både B2B og BTC, trade- og category management og distribution via internationale forhandlernet.

De senest fem år har jeg beskæftiget i sejlsports verdenen for blandt andet Børresen Bådebyggeri ApS. i Vejle, hvor jeg, som den innovative kraft, har medvirket til at Børresen Bådebyggeri A/S opnåede en position som den mest betydningsfulde spillere på det Skandinaviske marked indenfor sejl joller og udstyr.

Senest har jeg også arbejdet for OvingtonBoats Ltd. i Newcastle, England, hvor opgaverne var fokuseret omkring opbygning og effektivisering af deres Europæiske distributions- og forhandlernetværk.

Michael Thaarup  -  Skovduevej 3  -  2670 Greve  -  +45 30 22 84 00  -  ©