Home    Sitemap  Foretrukne

Aktuelt lige nu...

Når de små bliver store...

Der er 7½ år mellem de to fotos og Simon ved nu godt, at vi ikke skyder ungerne, men han ved nu også, at der selv blandt de små også kan være store!

Interessen fra 2012 består og med jagttegn som 16 årig åbnede der sig nye døre til nye og spændende verdener. Ud over fasanjagterne hjemme er det blevet til en råvildtjagt i Tyskland og to ture til Mayogi Safaris i Sydarfrika.

Etik og interesse går hånd-i-hånd og der fyldes jævnligt ny viden i rygsækken, specielt under vores intensive beseøg i Sydafrika, hvor vores gode ven og mentor, PH'eren Neil Pretorius øser af sin brede og dybe viden.

 

 

 

Efterår 2012 - Årets første jagt

Simon, den yngste af "bøllerne" (10år), var for første gang med på jagt og efter et forsigtigt "udlæg" gik han til den som aktiv apportør sammen med vores hund Lucca.

Vi var inviteret på andejagt i Bårse en dejlig søndag i september. Jeg havde været her før og havde derfor et nogenlunde indtryk af, hvor man i hvertfald IKKE skulle stå på post. Jeg fik en rimelig fornuftig post, og selvom jeg skød helt ad h...... til, så fik jeg da alligevel skudt fem af de store.

Vi var små tyve mand afsted denne formiddag og efter en god times tid blev jagten blæst af. Det blev til 89 ænder på parolen, heraf to små "krikker". Simon syntes at krikænderne var søde, og spurgte interesseret til om; "man også må skyde ungerne?"  Jo, det var alletiders dag...

Michael Thaarup  -  Skovduevej 3  -  2670 Greve  -  +45 30 22 84 00  -  ©